B2 Impact S.A. to instytucja finansowa, która specjalizuje się w pomocy osobom zadłużonym. Nasza misja polega na wspieraniu klientów w spłacie długów poprzez oferowanie elastycznych planów spłat dostosowanych do ich możliwości finansowych. Dzięki... innowacyjnemu portalowi klienta B2 Impact Online, klienci mogą łatwo zarządzać swoimi zobowiązaniami, sprawdzać status sprawy oraz korzystać z szybkich płatności online. W 2025 roku ponad 46 000 klientów skorzystało z naszych usług, co potwierdza naszą skuteczność i zaufanie, jakim obdarzają nas klienci.
Nasze podejście do windykacji jest etyczne i zgodne z przepisami prawa. Jesteśmy członkiem Związku Przedsiębiorstw Finansowych w Polsce, co zobowiązuje nas do przestrzegania wysokich standardów etycznych w relacjach z klientami. Oferujemy polubowną windykację, która ma na celu pomoc w rozwiązaniu problemów finansowych bez stresu i niepotrzebnych konfliktów. Klienci mogą liczyć na nasze wsparcie na każdym etapie procesu spłaty, co potwierdzają liczne pozytywne opinie.
B2 Impact S.A. to firma, która nie tylko pomaga w spłacie długów, ale także edukuje swoich klientów w zakresie zarządzania finansami. Oferujemy porady dotyczące oszczędzania oraz spłaty zobowiązań, co pozwala naszym klientom lepiej radzić sobie z ich sytuacją finansową. Nasze działania są transparentne, a każdy klient ma stały dostęp do warunków swojej ugody oraz harmonogramu spłat.