Krokus w Wiśle to wyjątkowe miejsce, które łączy w sobie tradycję polskiej gościnności z nowoczesnymi usługami rehabilitacyjnymi. Nasz ośrodek oferuje szeroki wachlarz turnusów zdrowotnych, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb naszych... gości. W malowniczej scenerii Beskidu Śląskiego, zapewniamy komfortowe warunki do wypoczynku oraz regeneracji sił witalnych. Nasza oferta obejmuje turnusy rehabilitacyjne, pobyty zdrowotne oraz wczasy dla seniorów, które sprzyjają relaksowi i poprawie samopoczucia.
W Krokusie stawiamy na kompleksowość usług. Oferujemy nie tylko rehabilitację, ale także nowoczesne zaplecze konferencyjne, co czyni nas idealnym miejscem na organizację szkoleń i integracji dla firm. Nasza strefa SPA, która została otwarta we wrześniu 2025 roku, to doskonałe uzupełnienie oferty, gdzie goście mogą skorzystać z saun, jacuzzi oraz różnorodnych zabiegów relaksacyjnych. Dzięki temu, każdy pobyt w Krokusie to nie tylko czas na regenerację, ale także na aktywne spędzanie czasu w pięknej okolicy.
Zachęcamy do odkrywania uroków Wisły oraz korzystania z licznych atrakcji, które oferuje nasz ośrodek. W Krokusie każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od wieku czy potrzeb zdrowotnych. Nasza profesjonalna obsługa oraz przyjazna atmosfera sprawiają, że goście chętnie wracają do nas, aby cieszyć się zdrowiem i relaksem w sercu gór.