Balanced Body Polska to wyłączny dystrybutor profesjonalnego sprzętu do pilatesu w Polsce. Oferujemy szeroką gamę produktów, w tym reformery, cadillaki, krzesła oraz akcesoria, które są idealne zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych
użytkowników. Nasze maszyny są zaprojektowane z myślą o najwyższej jakości i innowacyjnych rozwiązaniach, co czyni je idealnym wyborem dla profesjonalnych studiów pilates. Dzięki współpracy z doświadczonymi doradcami, pomagamy w planowaniu i zakupu sprzętu, a także w organizacji transportu i formalności celnych.
Nasze urządzenia łączą tradycję z nowoczesnością, bazując na oryginalnych projektach Josepha Pilatesa oraz aktualnej wiedzy z zakresu biomechaniki. Dzięki temu, sprzęt Balanced Body zapewnia niemal nieograniczone możliwości zastosowania w treningach pilates, fitness, rehabilitacji oraz fizjoterapii. Jesteśmy dumni, że nasze produkty są wybierane przez profesjonalistów na całym świecie, co świadczy o ich wysokiej jakości i efektywności.
Oferujemy również wsparcie w zakresie serwisu i konserwacji sprzętu, co zapewnia naszym klientom pełne zadowolenie z użytkowania. Nasza oferta obejmuje także szkolenia dla trenerów, co pozwala na rozwój umiejętności i wiedzy w zakresie pilatesu. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i dołączenia do społeczności Balanced Body.