Bankieria.pl to wiodąca agencja ubezpieczeniowa w Trójmieście, która oferuje szeroki wachlarz usług finansowych. Nasza oferta obejmuje zarówno ubezpieczenia majątkowe, jak i życiowe, co pozwala nam dostosować się do potrzeb naszych klientów.... Dzięki współpracy z różnymi towarzystwami ubezpieczeniowymi, jesteśmy w stanie znaleźć najlepsze oferty, które zabezpieczą Twoje mienie, życie i zdrowie.
Oprócz ubezpieczeń, oferujemy również pożyczki pozabankowe oraz kredyty hipoteczne i gotówkowe. Nasze produkty są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co sprawia, że każdy może znaleźć coś dla siebie. W naszej głównej siedzibie znajduje się kantor wymiany walut, gdzie oferujemy atrakcyjne kursy oraz możliwość negocjacji cen przy większych transakcjach.
Dodatkowo, współpracujemy z firmą DPD oraz Paczka w Ruchu, co umożliwia naszym klientom wygodne nadawanie i odbieranie przesyłek kurierskich. Oferujemy także międzynarodowe przekazy pieniężne we współpracy z MoneyGram. Nasze usługi są dostępne w różnych punktach, co zapewnia elastyczność i wygodę dla naszych klientów. Stawiamy na wysoką jakość usług przy zachowaniu konkurencyjnych cen, co czyni nas idealnym partnerem w zarządzaniu finansami.