BARTMECH Bartłomiej Pawłowski to firma specjalizująca się w sprzedaży części do samochodów osobowych i dostawczych, z szczególnym uwzględnieniem pojazdów z grupy VW i AUDI. W ofercie znajdują się zarówno nowe części, jak i zamienniki o wysokiej... jakości, które są dostępne w atrakcyjnych cenach. Klienci mogą liczyć na szeroki wybór produktów, w tym filtry, części układu hamulcowego, zawieszenia, zestawy rozrządów oraz oleje i płyny eksploatacyjne. Dzięki różnorodności asortymentu, każdy właściciel samochodu znajdzie odpowiednie elementy do swojego pojazdu.
W BARTMECH stawiamy na jakość i zaufanie, oferując produkty renomowanych producentów, takich jak Bosch, Brembo, Castrol, czy Valeo. Nasza oferta obejmuje również części układu elektrycznego oraz akcesoria, takie jak pióra wycieraczek. Dzięki współpracy z wieloma markami, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom dostęp do najlepszych rozwiązań na rynku. Oferujemy również możliwość odbioru osobistego po wcześniejszym umówieniu, co zwiększa komfort zakupów.
Zamówienia można składać zarówno przez naszą stronę internetową, jak i na platformach takich jak Allegro czy ERLI. Wysyłki realizujemy za pośrednictwem DPD, InPost oraz Orlen Paczka, co zapewnia szybki i bezpieczny transport zamówionych części. Nasza lokalizacja w Łodzi, blisko autostrady A1, ułatwia dostęp do naszych usług. Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty i do kontaktu w celu uzyskania dodatkowych informacji.