Bau-Technik to firma z Jarocina, która od 2011 roku specjalizuje się w realizacji projektów związanych z fotowoltaiką, pompami ciepła oraz klimatyzacją. Nasza działalność rozpoczęła się od drobnych projektów w Niemczech, a dzięki profesjonalnemu... podejściu oraz zaufaniu klientów, szybko zyskaliśmy renomę na rynku. Z biegiem lat rozszerzyliśmy naszą ofertę oraz obszar działalności na inne europejskie kraje, co pozwoliło nam na dynamiczny rozwój.
Oprócz fotowoltaiki, naszą drugą specjalizacją jest dekarstwo przemysłowe. Wykonujemy prace na dachach zakładów przemysłowych, biurowców oraz budynków mieszkalnych, stosując różnorodne materiały, takie jak membrany PCV, FPO czy papa bitumiczna. W 2015 roku weszliśmy na rynek polski, gdzie kontynuujemy rozwój, oferując również montaż magazynów energii oraz ładowarek do samochodów elektrycznych.
Nasze osiągnięcia zostały docenione w prestiżowym rankingu Gazel Biznesu, gdzie w 2021 roku zajęliśmy 363 miejsce spośród 4800 firm. Posiadamy flotę ponad 40 samochodów oraz maszyn budowlanych, które są wykorzystywane w projektach na terenie całej Europy. Jesteśmy dumni z każdego zrealizowanego projektu i nieustannie dążymy do podnoszenia jakości naszych usług.