BAUTOMATION to firma, która specjalizuje się w dostarczaniu wysokiej jakości sprzętu warsztatowego dla mechaników samochodowych. Oferujemy szeroki asortyment, w tym podnośniki, montażownice oraz wyważarki, które są niezbędne w każdym warsztacie.... Nasze produkty charakteryzują się solidnym wykonaniem oraz niezawodnością, co sprawia, że są idealnym wyborem dla profesjonalistów w branży motoryzacyjnej.
W naszej ofercie znajdują się różnorodne modele podnośników, w tym dwukolumnowe, nożycowe oraz automatyczne, które można dostosować do indywidualnych potrzeb warsztatu. Dodatkowo, proponujemy montażownice do kół osobowych i dostawczych, które ułatwiają pracę i zwiększają efektywność serwisu. Nasze wyważarki zapewniają precyzyjne wyważenie kół, co jest kluczowe dla bezpieczeństwa i komfortu jazdy.
BAUTOMATION to nie tylko sprzedaż sprzętu, ale także kompleksowe wsparcie dla naszych klientów. Oferujemy profesjonalne doradztwo w doborze odpowiednich rozwiązań oraz pomoc w montażu i serwisie zakupionych produktów. Dzięki temu, każdy warsztat może liczyć na pełne wsparcie i zadowolenie z użytkowania naszych urządzeń.