BE SOLAR to firma specjalizująca się w sprzedaży oraz montażu instalacji fotowoltaicznych i pomp ciepła na terenie całej Polski. Nasza oferta obejmuje również maty grzewcze oraz kotły indukcyjne, co pozwala na kompleksowe podejście do potrzeb... energetycznych naszych klientów. Dzięki zaawansowanym technologiom energetycznym, oferujemy rozwiązania, które zapewniają nie tylko oszczędności, ale także komfort użytkowania. Nasze instalacje charakteryzują się wysoką wydajnością, długą żywotnością oraz bezawaryjnością, co czyni je idealnym wyborem dla każdego gospodarstwa domowego oraz firmy.
W BE SOLAR stawiamy na indywidualne podejście do klienta. Nasi eksperci pomagają w doborze odpowiednich instalacji, dostosowując je do specyficznych potrzeb i oczekiwań. Oferujemy fachową obsługę na każdym etapie inwestycji, co sprawia, że proces zakupu i montażu jest prosty i przyjemny. Dzięki wykorzystaniu odnawialnych źródeł energii, klienci mogą cieszyć się darmowym prądem oraz tanim ogrzewaniem, co znacząco wpływa na obniżenie kosztów eksploatacji.
Nasza firma działa na rynku od ponad 4 lat, co pozwoliło nam zdobyć cenne doświadczenie oraz zaufanie wielu klientów. Posiadamy własny dział projektowy oraz ekipy monterskie, co zapewnia nam pełną kontrolę nad jakością świadczonych usług. Wspieramy naszych klientów w uzyskaniu dofinansowania z programów takich jak "Mój prąd" czy "Czyste powietrze", co czyni nasze usługi jeszcze bardziej dostępnymi.