BeautyFly to innowacyjne studio treningowe w Poznaniu, które od 2018 roku oferuje różnorodne formy aktywności fizycznej. Nasze zajęcia obejmują treningi grupowe, personalne oraz rehabilitacyjne, dostosowane do indywidualnych potrzeb uczestników. W... BeautyFly stawiamy na zdrowie i bezpieczeństwo, a nasze metody treningowe koncentrują się na poprawie mobilności, siły oraz ogólnej kondycji. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi, w tym certyfikowanym uprzężom do Bungee Training, każdy może cieszyć się efektywnym i bezpiecznym treningiem.
Nasze studio to miejsce, gdzie pasja do ruchu łączy się z profesjonalizmem. Oferujemy autorskie szkolenia dla trenerów, instruktorów i fizjoterapeutów, które wprowadzają nowoczesne metody ruchu do ich oferty. Nasze trenerki, takie jak Joanna Kowalewska i Aleksandra Oczkiewicz, posiadają bogate doświadczenie i wiedzę, co pozwala im skutecznie prowadzić zajęcia, które angażują i motywują uczestników. W BeautyFly każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od poziomu zaawansowania.
W BeautyFly organizujemy również różnorodne wydarzenia, takie jak urodziny czy wieczory panieńskie, co sprawia, że nasze studio to nie tylko miejsce treningowe, ale także przestrzeń do integracji i zabawy. Zapraszamy do odkrywania świata Bungee Training i dołączenia do naszej społeczności, gdzie każdy może poczuć się silniejszy i pewniejszy swojego ciała.