BIELbit sp. z o.o. to firma, która od 1988 roku specjalizuje się w tworzeniu oprogramowania szytego na miarę, dostosowanego do indywidualnych potrzeb klientów. Nasza oferta obejmuje kompleksową obsługę informatyczną, w tym projektowanie i... wdrażanie systemów ERP, CRM oraz rozwiązań dla księgowości, sprzedaży i zarządzania magazynem. Współpracujemy z klientami na każdym etapie, od analizy potrzeb, przez tworzenie oprogramowania, aż po dostawę sprzętu komputerowego i infrastruktury informatycznej.
Nasze podejście opiera się na długotrwałej współpracy oraz zrozumieniu specyfiki działalności naszych partnerów. Oferujemy również gotowe produkty, które można modyfikować w zależności od wymagań klienta. Dzięki naszym rozwiązaniom, przedsiębiorstwa mogą usprawnić kluczowe procesy zarządzania, co przekłada się na ich efektywność i rozwój. Jesteśmy również partnerem InsERT, co pozwala nam na dostarczanie sprawdzonych rozwiązań w zakresie księgowości i zarządzania.
W BIELbit stawiamy na innowacje i rozwój, co sprawia, że nasi klienci mogą liczyć na nowoczesne technologie i wsparcie w każdym aspekcie działalności. Nasz zespół to wykwalifikowani specjaliści, którzy są gotowi sprostać wszelkim wyzwaniom, jakie stawia przed nimi rynek.