Bimmer Revival to serwis samochodowy, który specjalizuje się w naprawach oraz diagnostyce pojazdów marki BMW. Nasza pasja do tej marki oraz chęć dostarczania usług na najwyższym poziomie sprawiają, że do każdego zlecenia podchodzimy z pełnym... zaangażowaniem. Oferujemy szeroki zakres usług, w tym programowanie, kodowanie oraz mechaniczne naprawy. Dzięki nowoczesnym urządzeniom diagnostycznym i ciągłemu podnoszeniu kwalifikacji, jesteśmy w stanie zapewnić kompleksową obsługę każdego pojazdu BMW.
W naszej ofercie znajdują się m.in. przeglądy serwisowe, diagnostyka wszystkich modułów, a także modyfikacje mechaniczne i programowe. Zajmujemy się również programowym usunięciem DPF i EGR, co pozwala na poprawę wydajności silnika. Nasze usługi obejmują także kodowanie funkcji komfortowych, takich jak automatyczne składanie lusterek czy aktywacja świateł do jazdy dziennej. Dzięki temu każdy klient może dostosować swoje auto do własnych potrzeb i preferencji.
W Bimmer Revival stawiamy na jakość i solidność. Nasze doświadczenie oraz umiejętności pozwalają na szybkie diagnozowanie i usuwanie usterek, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów. Współpracujemy z oryginalnymi częściami BMW, co gwarantuje najwyższą jakość napraw. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o profesjonalizmie naszego zespołu.