Biuro Nieruchomości PROMYK działa na rynku od 2007 roku, oferując kompleksowe usługi w zakresie zarządzania i administrowania Wspólnotami Mieszkaniowymi. Nasza firma zarządza ponad 100 nieruchomościami, które znajdują się w Trójmieście, Pruszczu... Gdańskim, Tczewie, Starogardzie Gdańskim oraz Pelplinie. Dzięki bogatemu doświadczeniu oraz zespołowi składającemu się z licencjonowanych zarządców nieruchomości, administratorów, księgowych oraz specjalistów, jesteśmy w stanie zapewnić usługi na najwyższym poziomie.
Naszym celem jest nie tylko zarządzanie nieruchomościami, ale także reprezentowanie interesów naszych klientów. Współpracujemy wyłącznie z wyselekcjonowanymi i sprawdzonymi partnerami, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług. Nasze atuty to przejrzystość rozliczeń finansowych, profesjonalizm oraz szybkość w rozwiązywaniu problemów zgłaszanych przez zarządy wspólnot. Oferujemy również pomoc techniczną, zapewniając sprawne funkcjonowanie wszystkich urządzeń i instalacji w zarządzanych nieruchomościach.
Dzięki E-Kartotece, nasi klienci mają dostęp do rozliczeń i dokumentów online, co ułatwia zarządzanie i komunikację. Jesteśmy otwarci na współpracę i zapraszamy do kontaktu z naszym biurem, aby omówić szczegóły oferty oraz możliwości współpracy.