Black Garage w Olkuszu oferuje kompleksowe usługi renowacji pojazdów, które sprawią, że Twój samochód będzie wyglądał jak nowy. Nasza oferta obejmuje zarówno zewnętrzne, jak i wewnętrzne usługi detailingowe, które są dostosowane do indywidualnych
potrzeb każdego klienta. Dzięki naszym profesjonalnym technikom polerowania i korekty lakieru, możemy przywrócić blask nawet najbardziej wyblakłym powierzchniom. Oferujemy również bezpieczne mycie detailingowe oraz bieżącą pielęgnację, aby Twój pojazd zawsze prezentował się doskonale.
W zakresie zewnętrznej pielęgnacji, zapewniamy zabezpieczenie lakieru woskiem oraz powłoką ochronną, co chroni go przed szkodliwymi czynnikami atmosferycznymi. Nasze usługi obejmują także regenerację kloszy lamp oraz odświeżenie wyblakłych plastików, co znacząco poprawia estetykę pojazdu. Dodatkowo, oferujemy aplikację niewidzialnej wycieraczki, która zwiększa komfort jazdy w deszczowych warunkach.
Wnętrze pojazdu również zasługuje na szczególną uwagę. Oferujemy detailingowe czyszczenie wnętrza, pranie tapicerki materiałowej oraz czyszczenie i impregnację tapicerki skórzanej. Nasze usługi obejmują także ozonowanie wnętrza, co eliminuje nieprzyjemne zapachy i poprawia jakość powietrza w samochodzie. Dzięki naszym staraniom, Twój pojazd będzie nie tylko czysty, ale także zadbany i komfortowy w użytkowaniu.