Bordo Bikes Turawa to wypożyczalnia rowerów, apartamentów i sprzętu sportowego, która oferuje wyjątkowe doświadczenia na dwóch kółkach. Nasza oferta obejmuje rowery elektryczne premium, w tym modele MTB, trekkingowe oraz full suspension od... renomowanych marek takich jak Haibike, Lapierre i Ghost Karbon. Dzięki zasięgowi do 120 km na baterii, nasze rowery są idealne na każdą wyprawę, a ich moc silnika wynosząca 600W i 85Nm zapewnia komfort jazdy w każdych warunkach. Oferujemy również dostawę rowerów w wyznaczone miejsce, co czyni naszą usługę jeszcze bardziej dostępną.
W Bordo Bikes dbamy o to, aby każdy klient mógł cieszyć się aktywnym wypoczynkiem. Oferujemy atrakcyjne ceny wynajmu na godziny, cały dzień lub dłuższe okresy, a dla rodzin i większych grup przewidujemy korzystne zniżki. Nasze trasy rowerowe wokół Jeziora Turawskiego oferują malownicze widoki oraz różnorodne szlaki, które zadowolą zarówno początkujących, jak i doświadczonych rowerzystów. Dodatkowo, dla miłośników wodnych przygód proponujemy wynajem motorówki oraz deski SUP, co sprawia, że nasza oferta jest kompleksowa i dostosowana do różnych potrzeb.
Zachęcamy do kontaktu i rezerwacji, aby przeżyć niezapomniane chwile na świeżym powietrzu. Nasza wypożyczalnia to idealne miejsce dla tych, którzy pragną aktywnie spędzić czas w pięknej okolicy jeziora.