BSD-NET to firma z Częstochowy, która oferuje kompleksowe usługi w zakresie serwisu komputerowego oraz sprzedaży urządzeń fiskalnych. Specjalizujemy się w naprawie laptopów i komputerów, zapewniając szybką diagnostykę oraz profesjonalne usługi... naprawcze. Nasz zespół posiada ponad 20-letnie doświadczenie, co pozwala nam skutecznie rozwiązywać problemy związane z różnorodnym sprzętem komputerowym. Oferujemy również usługi związane z kasami fiskalnymi, w tym ich naprawę, przeglądy oraz fiskalizację, obsługując urządzenia renomowanych producentów, takich jak Posnet i Fawag.
W naszej ofercie znajdują się także profesjonalne pomiary elektryczne oraz diagnostyka termowizyjna, które są dostępne zarówno dla firm, jak i klientów indywidualnych. Dzięki nowoczesnym technologiom, jesteśmy w stanie wykrywać wady instalacji elektrycznych oraz oceniać stan izolacji termicznej budynków. Nasze usługi termowizyjne pozwalają na bezinwazyjne diagnozowanie problemów, co jest szczególnie istotne w budownictwie oraz przemyśle.
Dodatkowo, oferujemy sprzedaż nowych oraz poleasingowych laptopów, a także akcesoriów komputerowych, tuszy i tonerów. Nasz sklep internetowy zapewnia szybki dostęp do szerokiej gamy produktów, a także fachowe doradztwo. BSD-NET to miejsce, gdzie technologia spotyka się z profesjonalizmem, a każdy klient może liczyć na indywidualne podejście oraz wysoką jakość usług.