Bus Glass oferuje najwyższej jakości szyby autobusowe, które są jednymi z najmocniejszych na rynku. Nasze szyby w standardzie wykonane są ze szkła koloru zielonego, co przyczynia się do obniżenia promieniowania, zmęczenia oraz temperatury wewnątrz... pojazdu. Dzięki tym właściwościom, podróżowanie staje się bardziej komfortowe i bezpieczne.
Oferujemy szyby dostępne od ręki oraz szybką dostawę w ciągu 24 godzin na terenie całego kraju. Nasza sieć partnerów umożliwia również montaż szyb w różnych lokalizacjach, co sprawia, że jesteśmy w stanie zaspokoić potrzeby naszych klientów w krótkim czasie. Wspieramy wiele znanych marek i dostarczamy szyby do różnych modeli autobusów, takich jak New Tourismo, IRIZAR, MERCEDES-BENZ, SETRA oraz VDL.
Nasza oferta obejmuje szyby do pojazdów takich jak MAN LION'S COACH, MERCEDES-BENZ TRAVEGO, NEOPLAN TOURINER oraz wiele innych. Dzięki szerokiemu asortymentowi, jesteśmy w stanie sprostać wymaganiom nawet najbardziej wymagających klientów. Zaufaj Bus Glass i ciesz się jakością, która przekłada się na komfort podróży.