CAF CALL to nowoczesne call center, które od kilkunastu lat specjalizuje się w kompleksowej obsłudze akcji fundraisingowych dla organizacji pozarządowych. Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz usług telemarketingowych, w tym kampanie wychodzące i... przychodzące, infolinię oraz projekty sprzedażowe. Dzięki nowoczesnemu oprogramowaniu, które wykorzystujemy, jesteśmy w stanie efektywnie zarządzać bazami danych oraz zapewnić sprawną obsługę klientów.
W ciągu naszej działalności zrealizowaliśmy ponad 2,5 miliona rozmów z potencjalnymi darczyńcami oraz wysłaliśmy 850 tysięcy listów. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy są zaangażowani w każdy projekt. Oferujemy również szkolenia, które pomagają w skutecznej komunikacji z darczyńcami, co przekłada się na lepsze wyniki kampanii fundraisingowych.
Dzięki naszemu doświadczeniu i empatycznemu podejściu, przekonaliśmy już ponad 300 tysięcy darczyńców. Jesteśmy otwarci na nowe wyzwania i chętnie dzielimy się naszymi doświadczeniami z organizacjami, które pragną rozwijać swoje działania w obszarze pozyskiwania funduszy. Zadzwoń do nas i przekonaj się, jak możemy pomóc w realizacji Twoich celów fundraisingowych.