Capital Restructuring to firma, która łączy wiedzę prawną z doświadczeniem biznesowym, oferując kompleksowe usługi prawne i finansowe dla przedsiębiorstw borykających się z problemami finansowymi. Nasza misja polega na ratowaniu firm, które... utraciły płynność finansową lub są zagrożone niewypłacalnością. Dzięki naszym usługom klienci mogą uniknąć bankructwa, chronić swój majątek przed egzekucją oraz zyskać czas na rozwiązanie przejściowych trudności.
Oferujemy szeroki zakres usług, w tym przeprowadzanie analizy stanu przedsiębiorstwa, sporządzanie planów restrukturyzacyjnych oraz pomoc w negocjacjach z wierzycielami. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych prawników, ekonomistów i doradców podatkowych, którzy wspierają klientów w optymalizacji biznesowej oraz rozwoju przedsiębiorstw. Współpracujemy z dłużnikami oraz wierzycielami, aby znaleźć najlepsze rozwiązania w trudnych sytuacjach finansowych.
Dzięki naszym działaniom, klienci mogą liczyć na profesjonalne wsparcie w zakresie restrukturyzacji oraz upadłości, co pozwala na skuteczne wyjście z kryzysu. Jesteśmy gotowi na wyzwania i z zaangażowaniem podchodzimy do każdej sprawy, co przekłada się na sukcesy naszych klientów.