CAR STYLING to firma, która z pasją zajmuje się auto detailingiem samochodów i motocykli. Nasze nowoczesne studio w Nowym Sączu, o powierzchni 700 m2, jest wyposażone w kilka stanowisk, gdzie nasi specjaliści wykonują różnorodne usługi, aby
przywrócić blask i estetykę pojazdów. Oferujemy kompleksową pielęgnację, w tym regenerację lakieru, oklejanie folią ochronną oraz nakładanie powłok ceramicznych. Dzięki naszym nowoczesnym urządzeniom i wysokiej jakości środkom czyszczącym, jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów.
Nasze usługi obejmują również ochronę antykorozyjną, renowację wnętrz, czyszczenie lamp, felg oraz dachów cabrio. Każdy samochód traktujemy indywidualnie, co pozwala nam na precyzyjne przeprowadzenie metamorfozy. Nasi pracownicy to doświadczeni profesjonaliści, którzy nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje, aby zapewnić najwyższą jakość usług. Dzięki ich zaangażowaniu, każdy pojazd, który trafia do naszego studia, zyskuje drugie życie i staje się prawdziwą ozdobą na drodze.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz do odwiedzenia zakładki z realizacjami, gdzie można zobaczyć efekty naszej pracy. Jesteśmy pewni, że nasze usługi spełnią Państwa oczekiwania i przyczynią się do długotrwałej satysfakcji z posiadania zadbanego pojazdu.