Castle Fitness Malbork to nowoczesna siłownia, która powstała z myślą o osobach pragnących zadbać o swoje zdrowie i kondycję. Nasz klub, otwarty codziennie, oferuje szeroki wachlarz sprzętu na powierzchni 1000 m2, w tym wolne ciężary, maszyny oraz
strefę cardio. Dzięki różnorodnym zajęciom fitness, każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od poziomu zaawansowania. Współpracujemy z doświadczonymi trenerami, którzy są gotowi pomóc w osiągnięciu indywidualnych celów treningowych.
W Castle Fitness Malbork stawiamy na jakość i przyjazną atmosferę. Nasz zespół składa się z pasjonatów fitnessu, którzy nie tylko prowadzą treningi, ale także dbają o komfort i bezpieczeństwo naszych klientów. Oferujemy możliwość skorzystania z bezpłatnego treningu, co pozwala na przetestowanie klubu przed zakupem karnetu. Dodatkowo, w naszym obiekcie dostępne są usługi rollmasażu oraz sklep z suplementami, co czyni naszą ofertę kompleksową.
Zachęcamy do dołączenia do naszej społeczności i rozpoczęcia przygody z aktywnością fizyczną. Honorujemy karty Multisport, Medicover, FitProfit i PZU Sport, co ułatwia dostęp do naszych usług. Castle Fitness Malbork to miejsce, gdzie każdy krok przybliża do realizacji zdrowotnych postanowień.