Witamy w miejscu, gdzie nowoczesna technologia spotyka się z tradycyjnym rzemiosłem. Jako Sklep KA 4 specjalizujemy się w dostarczaniu kompleksowych rozwiązań dla Twojego domu i przemysłu, będąc liderem w sprzedaży automatyki do bram oraz wysokiej... klasy elementów stalowych. Naszą misją jest zapewnienie Ci komfortu i bezpieczeństwa, dlatego w naszej ofercie znajdziesz wyłącznie sprawdzone mechanizmy od renomowanych producentów, takich jak ROGER czy CAME. Stawiamy na innowacje – oferujemy m.in. napędy z silnikami bezszczotkowymi, które gwarantują maksymalną wydajność przy mniejszym zużyciu energii, co jest kluczowe dla nowoczesnego i oszczędnego domu.
Nie jesteśmy jednak tylko dostawcą elektroniki. Nasz asortyment to prawdziwy raj dla wykonawców ogrodzeń i ślusarzy. Oferujemy bogaty wybór elementów kutych oraz akcesoriów ze stali nierdzewnej, które pozwalają na stworzenie unikalnych, estetycznych i trwałych konstrukcji. Od wózków do bram, przez solidne zawiasy, aż po precyzyjne uchwyty do szkła i kule ozdobne – dostarczamy każdy detal niezbędny do realizacji Twojego projektu. Dla profesjonalistów przygotowaliśmy również dział spawalniczy, w którym zaopatrzysz się w druty, tarcze i chemię techniczną niezbędną do pracy.
To, co nas wyróżnia, to nie tylko szeroki asortyment, ale przede wszystkim fachowa wiedza. Nasi eksperci służą pomocą na każdym etapie zakupów – doradzamy, jak dobrać odpowiedni napęd do szerokości słupka czy jak zamontować ogrodzenie na trudnym terenie. Dbamy o Twoją wygodę, oferując darmową dostawę dla zamówień powyżej 500 zł (z wyłączeniem elementów dłużycowych) oraz błyskawiczną realizację wysyłek. Dołącz do grona setek zadowolonych klientów, którzy zaufali naszej jakości i doświadczeniu. Odwiedź nas i przekonaj się, jak prosta może być automatyzacja Twojej bramy!