Centrum Geometrii Samochodowej u Jacka to warsztat z długoletnim doświadczeniem, który oferuje szeroki zakres usług związanych z naprawą i konserwacją pojazdów. Naszym atutem jest usługa geometrii na najwyższym poziomie, obsługująca zarówno auta... klasyczne, jak i nowoczesne, w tym zmodyfikowane pojazdy po tuningu. Specjalizujemy się w naprawach od drobnych usterek po skomplikowane problemy mechaniczne, co czyni nas idealnym miejscem dla każdego kierowcy, który potrzebuje fachowej pomocy.
W naszej ofercie znajdują się usługi takie jak naprawa klimatyzacji, ozonowanie wnętrza pojazdów, regeneracja układów hamulcowych oraz diagnostyka komputerowa. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi, w tym urządzeniu Hunter 3D, jesteśmy w stanie precyzyjnie ustawić zbieżność kół, co wpływa na komfort i bezpieczeństwo jazdy. Nasz zespół specjalistów dba o to, aby każda naprawa była wykonana z najwyższą starannością, co zapewnia długowieczność i niezawodność Twojego samochodu.
Oferujemy również usługi wulkanizacji, w tym wymianę i naprawę opon, co jest kluczowe dla bezpieczeństwa na drodze. Nasz warsztat to miejsce, gdzie każdy klient może liczyć na profesjonalną obsługę oraz konkurencyjne ceny. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o jakości naszej pracy.