Centrum Lakiernictwa Samochodowego to nowoczesna firma, która powstała w 2017 roku, łącząc doświadczenie w naprawach renowacyjnych pojazdów z potrzebami rynku. Nasza oferta obejmuje kompleksową likwidację szkód komunikacyjnych, co oznacza, że... zajmujemy się każdym etapem naprawy, od momentu zdarzenia aż po zwrot naprawionego auta klientowi. Dzięki współpracy z wiodącymi towarzystwami ubezpieczeniowymi, nasi klienci mogą korzystać z bezgotówkowego rozliczenia szkód, co znacznie ułatwia cały proces.
W naszym centrum dysponujemy blisko 30 stanowiskami serwisowymi oraz nowoczesnym wyposażeniem, które pozwala na wykonywanie napraw zgodnie z technologią wiodących producentów samochodów. Oferujemy również flotę nowych aut zastępczych, które są dostępne dla naszych klientów w trakcie naprawy. Dodatkowo, posiadamy flotę holowników, co zapewnia sprawną logistykę transportu pojazdów.
Nasze studio autodetalingowe to miejsce, gdzie zajmujemy się zabezpieczeniem nowych samochodów oraz przywracaniem blasku używanym pojazdom. Nasza misja to dostarczanie najwyższej jakości usług serwisowych oraz spełnianie oczekiwań klientów, co czyni nas jednym z liderów w branży.