Centrum Nieruchomości i Transportu Beata Żołnieruk działa na rynku od 2001 roku, łącząc doświadczenie w przewozie osób z obsługą rynku nieruchomości. Nasza siedziba znajduje się w Głuszycy, a usługi świadczymy również w Wałbrzychu i okolicach.... Oferujemy wynajem autokarów i busów z kierowcą, a także pośrednictwo w kupnie, sprzedaży i wynajmie nieruchomości. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu zbudowaliśmy zaufanie klientów, co pozwala nam na rzetelną i profesjonalną obsługę.
W zakresie transportu organizujemy wyjazdy firmowe, szkolne oraz okolicznościowe. Nasza flota obejmuje pojazdy o różnej pojemności, co pozwala na elastyczne dopasowanie do potrzeb klientów. Oferujemy również pomoc w organizacji noclegów oraz wsparcie w rezerwacji miejsc. W przypadku nieruchomości, zapewniamy kompleksową obsługę, od analizy dokumentów po finalizację transakcji.
Nasze usługi są dostępne na terenie całej Polski, a także w lokalnych trasach, takich jak stała linia Głuszyca-Wałbrzych. Działamy z myślą o komforcie i bezpieczeństwie naszych klientów, co czyni nas wiarygodnym partnerem w zakresie transportu i nieruchomości.