Centrum Rozwoju Gospodarczego to firma doradczo-szkoleniowa, która powstała w 2005 roku. Specjalizuje się w szkoleniach oraz doradztwie w zakresie funduszy europejskich. Nasza oferta obejmuje warsztaty dotyczące przygotowania wniosków o... dofinansowanie, biznes planów oraz studiów wykonalności. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, jesteśmy w stanie skutecznie wspierać naszych klientów w pozyskiwaniu zewnętrznych źródeł finansowania.
Nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na efektywne rozwiązywanie problemów. Zespół specjalistów, który tworzy naszą firmę, nieustannie podnosi swoje kwalifikacje, co przekłada się na wysoką jakość świadczonych usług. Współpracując z nami, klienci mogą liczyć na profesjonalne podejście oraz kompleksową obsługę na każdym etapie realizacji projektu.
Dzięki naszej skuteczności, która została potwierdzona pozytywnymi referencjami, zyskaliśmy zaufanie wielu klientów. Oferujemy pomoc w zakresie przygotowania dokumentacji aplikacyjnej oraz wsparcie w trakcie i po realizacji projektów. Nasza dewiza to uczciwe i rzetelne podejście do klienta, co sprawia, że jesteśmy cenionym partnerem w zakresie pozyskiwania funduszy unijnych.