Centrum Szkód to firma, która powstała z myślą o osobach poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, oferujemy kompleksową pomoc w zakresie likwidacji szkód. Nasza oferta jest dostosowana do indywidualnych... potrzeb każdego Klienta, co pozwala na efektywne i szybkie załatwienie wszelkich formalności związanych z wypadkiem. Oferujemy usługę "door to door", co oznacza, że wszystkie niezbędne czynności wykonujemy bez konieczności wychodzenia z domu Klienta.
Nasze usługi obejmują całodobową pomoc drogową oraz bezpłatny samochód zastępczy, który jest dostępny również w przypadku szkód AC, zgodnie z polisą. Gwarantujemy pełną opiekę poszkodowanego przed Towarzystwem Ubezpieczeniowym, co sprawia, że Klient może czuć się bezpiecznie i komfortowo w trudnej sytuacji. Nasz zespół zajmuje się wszystkimi formalnościami, co pozwala Klientom zaoszczędzić czas i nerwy.
Współpracując z nami, Klient ma pewność, że jego sprawa jest w dobrych rękach. Spotykamy się na oględziny pojazdu, wypełniamy wszystkie niezbędne dokumenty i wspólnie określamy dalsze kroki, takie jak naprawa pojazdu czy jego sprzedaż w stanie uszkodzonym. Nasza misja to pomoc w likwidacji szkód w sposób jak najbardziej komfortowy i bezproblemowy dla Klienta.