Witamy w Chill Garage, nowoczesnym warsztacie samochodowym zlokalizowanym w sercu warszawskiego Ursusa. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych i doświadczonych mechaników, którzy są gotowi, by zadbać o Twój samochód. Działamy na trzech... stanowiskach, co pozwala nam na szybkie i sprawne realizowanie usług. Stawiamy na profesjonalizm, zaufanie i satysfakcję naszych klientów.
Chill Garage oferuje szeroki wachlarz usług dla wszystkich typów pojazdów. Dzięki nowoczesnym technologiom i doświadczonej kadrze, zapewniamy kompleksową obsługę, która spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Nasze główne obszary działalności obejmują mechanikę pojazdową, diagnostykę komputerową, elektrykę samochodową oraz serwis klimatyzacji.
Wybierając Chill Garage, zyskujesz pewność, że Twoje auto jest w dobrych rękach. Nasza kadra składa się z certyfikowanych mechaników z wieloletnim doświadczeniem, a na wszystkie usługi udzielamy gwarancji. Realizujemy naprawy zgodnie z ustalonymi terminami, co zapewnia naszym klientom komfort i spokój ducha. Dodatkowo, dla stałych klientów oferujemy atrakcyjne zniżki i programy lojalnościowe.