Choma Progression to agencja reklamowa z ponad 15-letnim doświadczeniem w oklejaniu pojazdów. Specjalizujemy się w zmianie koloru aut, przyciemnianiu szyb oraz zabezpieczaniu lakieru folią PPF. Nasze usługi obejmują również oklejanie samochodów... osobowych, ciężarowych oraz dostawczych, co pozwala na dostosowanie reklamy do indywidualnych potrzeb klientów. Współpracujemy z renomowanymi producentami folii, takimi jak 3M i Oracal, co gwarantuje wysoką jakość naszych realizacji.
Oferujemy także szeroki wachlarz usług związanych z reklamą świetlną, w tym produkcję kasetonów i liter świetlnych. Nasza oferta obejmuje również projektowanie grafiki reklamowej, fototapet oraz oklejanie witryn. Dzięki własnej drukarni wielkoformatowej jesteśmy w stanie szybko i efektywnie realizować zamówienia, co czyni naszą ofertę konkurencyjną na rynku.
Dodatkowo, prowadzimy szkolenia z zakresu oklejania pojazdów, co pozwala na przekazywanie naszej wiedzy i doświadczenia innym. Nasze podejście do klienta opiera się na indywidualnych wycenach oraz elastyczności w składaniu zamówień, co sprawia, że każdy projekt jest realizowany z pełnym zaangażowaniem i dbałością o szczegóły.