Firma Clean Service Tomasz Banasik specjalizuje się w dostarczaniu profesjonalnych środków czystości dla różnych sektorów, w tym biur, szkół, przedszkoli, ośrodków zdrowia, zakładów przemysłowych oraz gastronomicznych. Nasza oferta obejmuje
szeroki asortyment produktów, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Dzięki elastycznemu podejściu, jesteśmy w stanie zapewnić odpowiednie rozwiązania dla każdego obiektu, niezależnie od jego specyfiki i wymagań.
W naszej ofercie znajdują się zarówno chemia profesjonalna, jak i ekologiczna, a także artykuły higieniczne, dozowniki oraz sprzęt do sprzątania. Oferujemy środki do mycia i dezynfekcji, które są niezbędne w utrzymaniu czystości w obiektach użyteczności publicznej. Nasze produkty są starannie wyselekcjonowane, aby zapewnić skuteczność i bezpieczeństwo użytkowania. Współpracujemy z renomowanymi markami, co gwarantuje wysoką jakość oferowanych artykułów.
Dodatkowo, Clean Service oferuje wsparcie w zakresie szkoleń i audytów, co pozwala naszym klientom na lepsze zrozumienie i wykorzystanie dostępnych produktów. Jesteśmy otwarci na nowe wyzwania i chętnie podejmujemy się realizacji nietypowych zamówień, aby sprostać oczekiwaniom naszych klientów. Zapraszamy do współpracy i skorzystania z naszej bogatej oferty.