Clean Wall Non Profit to firma specjalizująca się w profesjonalnym myciu i renowacji elewacji, dachów oraz innych powierzchni. Nasze usługi obejmują szeroki zakres działań, w tym czyszczenie elewacji, mycie kostki brukowej, dachów oraz przeszkleń.
Dzięki wykorzystaniu nowoczesnych technologii i certyfikowanego sprzętu, jesteśmy w stanie przywrócić budynkom ich pierwotne piękno, co nie tylko poprawia estetykę, ale także zwiększa wartość nieruchomości.
Nasza misja wykracza poza standardowe usługi czyszczące. Jako przedsiębiorstwo non profit, angażujemy się w działania na rzecz osób zagrożonych wykluczeniem społecznym, oferując im szansę na zatrudnienie. Wspieramy lokalne społeczności, a nasze usługi są realizowane z zachowaniem klauzuli społecznej w zamówieniach publicznych. Dzięki temu, korzystając z naszych usług, klienci przyczyniają się do pozytywnych zmian w otoczeniu.
W Clean Wall Non Profit stawiamy na bezpieczeństwo i skuteczność. Nasi wykwalifikowani pracownicy posiadają doświadczenie w pracy w zróżnicowanych warunkach terenowych oraz miejskich. Każde zlecenie poprzedzamy wizją lokalną, co pozwala nam na dobór odpowiedniej technologii czyszczenia, aby uzyskać maksymalny efekt bez ryzyka uszkodzenia materiału. Nasze usługi są dostępne dla klientów indywidualnych oraz instytucji, co czyni nas wszechstronnym partnerem w zakresie czyszczenia i renowacji powierzchni.