COMPUTREX to firma oferująca kompleksowe usługi informatyczne, która zyskała uznanie wśród klientów indywidualnych, firm oraz instytucji publicznych. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym zdalną pomoc, opiekę informatyczną, zarządzanie
sieciami oraz wdrożenia systemów IT. Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego klienta, jesteśmy w stanie dostosować nasze rozwiązania do specyficznych potrzeb i oczekiwań. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy zapewniają wysoką jakość świadczonych usług, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów.
W ramach serwisu komputerowego oferujemy naprawę sprzętu, instalację oraz diagnostykę podzespołów w komputerach stacjonarnych, laptopach i serwerach. Dbamy również o czystość wnętrza urządzeń, co wpływa na ich wydajność. Oferujemy także sprzedaż zestawów komputerowych, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klienta. Nasze pakiety opieki informatycznej, takie jak Pakiet Silver, Gold i Platinum, są zaprojektowane z myślą o różnych potrzebach firm, zapewniając odpowiednie wsparcie w zależności od skali działalności.
COMPUTREX to nie tylko serwis komputerowy, ale także partner w rozwoju technologii informacyjnej. Nasze usługi obejmują również szkolenia i doradztwo, co pozwala naszym klientom na lepsze wykorzystanie dostępnych narzędzi IT. Dzięki współpracy z nami, klienci mogą skupić się na swoim biznesie, mając pewność, że ich infrastruktura IT jest w dobrych rękach.