Centrum Medyczne Consilius w Stargardzie to nowoczesna placówka, która oferuje kompleksową opiekę medyczną na najwyższym poziomie. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy na co dzień pracują w szpitalach w całym województwie.... Dzięki temu możemy zapewnić Pacjentom dostęp do szerokiej gamy usług medycznych oraz nowoczesnej aparatury diagnostycznej. Naszym celem jest nie tylko skuteczne leczenie, ale także budowanie długotrwałych relacji z Pacjentami, opartych na zaufaniu i dialogu.
W Centrum Medycznym Consilius Pacjenci mają możliwość skorzystania z ponad 20 specjalizacji, w tym chirurgii, dermatologii, diabetologii, endokrynologii, ginekologii, kardiologii, neurologii i wielu innych. Nasze podejście do medycyny opiera się na empatii oraz indywidualnym traktowaniu każdego Pacjenta. Wierzymy, że odpowiednie zaufanie w relacjach lekarz-Pacjent przyspiesza proces diagnostyczny i leczenia.
Dostosowujemy nasze usługi do potrzeb osób niepełnosprawnych, co czyni naszą placówkę dostępną dla wszystkich. Wspieramy również edukację zdrowotną, informując Pacjentów o profilaktyce oraz znaczeniu regularnych badań. Nasza Akademia Consiliusa to miejsce, gdzie można znaleźć nowości medyczne oraz opisy zabiegów, co dodatkowo podnosi jakość świadczonej przez nas opieki.