Agencja marketingowa 360° Cookies Media działa na rynku od 15 lat, oferując kompleksowe usługi w zakresie planowania i zakupu mediów. Specjalizujemy się w marketingu internetowym, w tym w performance marketingu, content marketingu oraz influencer... marketingu. Nasze podejście opiera się na indywidualnych relacjach z klientami, co pozwala nam skutecznie realizować ich cele. Dzięki bezpośredniej współpracy z wydawcami eliminujemy pośredników, co przekłada się na oszczędności dla naszych klientów.
W Cookies Media stawiamy na efektywność i optymalizację kampanii. Prowadzimy analizy, audyty oraz testy A/B, aby maksymalizować zwrot z inwestycji. Nasz zespół składa się z pasjonatów marketingu, którzy z zaangażowaniem podchodzą do każdego projektu. Oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym projektowanie grafiki reklamowej, tworzenie stron internetowych oraz produkcję spotów reklamowych. Nasze doświadczenie pozwala nam skutecznie wspierać sprzedaż na każdym etapie, wykorzystując analitykę oraz różnorodne kanały dotarcia do konsumenta.
Dzięki elastyczności i szybkości działania, jesteśmy w stanie dostosować nasze usługi do potrzeb każdego klienta. Nasze portfolio obejmuje współpracę z wieloma znanymi markami, co świadczy o wysokiej jakości naszych usług. Z dumą zapraszamy do współpracy, aby wspólnie osiągnąć sukces w świecie marketingu.