Firma CRYSTAL CAR specjalizuje się w usuwaniu wgnieceń bez lakierowania, wykorzystując nowoczesną metodę PDR (Paintless Dent Repair). Dzięki tej bezinwazyjnej technice możliwe jest przywrócenie karoserii do pierwotnego stanu bez konieczności... malowania, co pozwala na zachowanie oryginalnej powłoki lakierniczej. Nasze usługi obejmują naprawy wgnieceń powstałych w wyniku gradobicia, stłuczek parkingowych oraz innych uszkodzeń. Wykorzystujemy specjalistyczne narzędzia, które umożliwiają precyzyjne „masowanie” blachy lub naprawę przy użyciu kleju, co jest szczególnie przydatne w trudnodostępnych miejscach.
Oferujemy również kompleksowe usługi auto detailingu, które obejmują renowację i zabezpieczenie lakieru oraz pielęgnację wnętrza pojazdu. Nasze doświadczenie oraz ciągłe podnoszenie kwalifikacji pozwala nam na świadczenie usług na najwyższym poziomie. Współpracujemy z renomowanymi producentami kosmetyków samochodowych, co gwarantuje wysoką jakość naszych usług. Dodatkowo, oferujemy mobilny serwis, co oznacza, że możemy dotrzeć do klienta w wybrane przez niego miejsce, co zwiększa komfort korzystania z naszych usług.
W CRYSTAL CAR stawiamy na indywidualne podejście do każdego klienta, co przekłada się na ich satysfakcję. Nasza oferta jest skierowana do klientów z całej Polski, a szczególnie z terenu Podkarpacia. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o ich wysokiej jakości.