CTA Elektronika to firma, która od 1993 roku specjalizuje się w naprawie elektroniki samochodowej, szczególnie w pojazdach marki VOLVO oraz grupy VAG, w tym VW, Audi, Skoda i Seat. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, takich jak naprawa
modułów elektronicznych po zalaniu, odzyskiwanie danych z pamięci oraz kodowanie nowych i używanych sterowników. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz nowoczesnym technologiom, jesteśmy w stanie skutecznie diagnozować i usuwać usterki, co pozwala naszym klientom zaoszczędzić czas i pieniądze.
W naszej ofercie znajduje się również tuning układu wtryskowego, który polega na wyprogramowaniu obsługi EGR oraz sond lambda, co przyczynia się do poprawy osiągów silnika. Dodatkowo zajmujemy się naprawą immobilizerów, kodowaniem kluczy oraz odtwarzaniem zagubionych kluczy. Nasza kadra, kierowana przez mgr inż. Tomasza Wieniewskiego, absolwenta Politechniki Warszawskiej, gwarantuje usługi na najwyższym poziomie, co potwierdzają zadowolenie i lojalność naszych klientów.
CTA Elektronika to nie tylko naprawa, ale także modyfikacja oryginalnego oprogramowania w fabrycznych sterownikach silnika, co pozwala na zwiększenie mocy i momentu obrotowego. Inwestujemy w nowoczesne urządzenia, co umożliwia nam szczegółową diagnozę oraz efektywne usuwanie usterek. Nasza pasja do motoryzacji oraz zaangażowanie w rozwój technologii sprawiają, że jesteśmy liderem w branży elektroniki samochodowej.