Cuprum IT to firma oferująca kompleksowe usługi informatyczne, które wspierają rozwój biznesów w Lubinie i okolicach. Specjalizujemy się w dostarczaniu niezawodnych rozwiązań technologicznych, które obejmują zarówno serwis sprzętu komputerowego,... jak i zaawansowane usługi związane z sieciami komputerowymi. Nasza oferta obejmuje projektowanie nowoczesnych, responsywnych stron internetowych oraz aplikacji webowych, które są zoptymalizowane pod kątem UX/UI i SEO, co pozwala na zwiększenie widoczności Twojego biznesu w sieci.
Obsługa IT dla firm to kolejny kluczowy element naszej działalności. Zapewniamy kompleksową opiekę informatyczną, administrację serwerami oraz pomoc techniczną dla pracowników. Dbamy o cyberbezpieczeństwo na każdym etapie rozwoju Twojej firmy, co jest niezwykle istotne w dzisiejszym świecie. Nasze usługi obejmują również profesjonalną diagnozę i naprawę komputerów stacjonarnych oraz laptopów, a także modernizację podzespołów i usuwanie usterek programowych.
Dodatkowo, oferujemy projektowanie i montaż systemów monitoringu wizyjnego, co pozwala na zabezpieczenie Twojego biznesu i domu nowoczesnymi kamerami IP. Budujemy wydajne sieci lokalne i rozległe, konfigurując routery oraz switchy, a także zajmujemy się sprzedażą sprzętu komputerowego, dostosowanego do indywidualnych potrzeb klientów. Nasze doświadczenie i zaufanie, które zdobyliśmy na rynku, sprawiają, że jesteśmy solidnym partnerem w zakresie usług informatycznych.