Body Leasing CXO to firma, która dostarcza usługi informatyczne oparte na outsourcingu specjalistów. Naszym celem jest zapewnienie najwyższej jakości projektów oraz elastyczności w ich realizacji. Dzięki współpracy z certyfikowanymi specjalistami,... jesteśmy w stanie dostarczać usługi w odpowiednim czasie i miejscu, co pozwala naszym klientom skupić się na ich podstawowej działalności. Nasze doświadczenie obejmuje szeroki zakres technologii, w tym sieci LAN, WAN, Metro Ethernet, GPON oraz bezpieczeństwo technologii.
Wspieramy naszych klientów w budowaniu wartości poprzez dostosowywanie rozwiązań technologicznych do ich potrzeb. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych profesjonalistów, którzy są gotowi podjąć się ambitnych wyzwań. Wierzymy, że każdy zasługuje na pracę, która odzwierciedla jego kompetencje i ambicje. Dlatego traktujemy naszych specjalistów z szacunkiem i zapewniamy im przestrzeń do rozwoju.
Nasza oferta obejmuje również zarządzanie projektami, co oznacza, że bierzemy odpowiedzialność za wyniki i efektywność realizowanych zadań. Dzięki elastyczności w podejściu do pracy, możemy dostarczać specjalistów zarówno do biura klienta, jak i do pracy zdalnej. Nasze usługi są nie tylko efektywne, ale również ekonomiczne, co potwierdzają badania pokazujące, że 92% firm korzystających z outsourcingu zaoszczędziło średnio 15% kosztów.