Witamy w sklepie rowerowym Cyklista, gdzie pasja do rowerów łączy się z profesjonalizmem. Oferujemy szeroki wybór rowerów, w tym modele E-Bike, MTB, szosowe, trekkingowe oraz miejskie. Nasza oferta obejmuje również rowery dziecięce oraz akcesoria,
części i odzież rowerową. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami oraz doświadczeniu zdobytemu na wyścigach, jesteśmy w stanie dostosować sprzęt do indywidualnych potrzeb każdego klienta.
Nasza oferta to nie tylko sprzedaż rowerów, ale także kompleksowy serwis. Zajmujemy się naprawą i konserwacją rowerów, zapewniając szybkie i skuteczne usługi. Nasi wykwalifikowani technicy są gotowi, aby pomóc w każdej sytuacji, niezależnie od rodzaju usterki. Dzięki temu możesz cieszyć się jazdą na rowerze bez obaw o jego stan techniczny.
W Cykliście stawiamy na jakość i zadowolenie klientów. Oferujemy darmową dostawę przy zakupach powyżej 299 zł oraz gwarancję bezpiecznych zakupów. Nasz zespół chętnie doradzi w wyborze odpowiedniego roweru oraz akcesoriów, aby każda jazda była komfortowa i przyjemna. Zapraszamy do odwiedzenia naszego sklepu i skorzystania z naszych usług.