Serwis Samochodów Ciężarowych Czubaj to profesjonalny warsztat, który działa na rynku od 1991 roku. Nasze trzydziestoletnie doświadczenie w branży wyróżnia nas na tle konkurencji. Warsztat znajduje się w Chociczy, w pobliżu Śremu, Środy... Wielkopolskiej i Jarocina. Specjalizujemy się w kompleksowej obsłudze pojazdów ciężarowych, autobusów oraz maszyn budowlanych i rolniczych. Oferujemy zarówno naprawy bieżące, jak i główne, dbając o najwyższą jakość świadczonych usług.
W naszym serwisie stawiamy na indywidualne podejście do każdego klienta. Zespół wykwalifikowanych pracowników korzysta z nowoczesnego sprzętu warsztatowego, co pozwala nam na precyzyjne i efektywne naprawy. Obsługujemy pojazdy wielu renomowanych marek, takich jak Man, Mercedes, Volvo, Renault Truck, Scania, Daf, Iveco oraz naczepy Schmitz, Krone, Kogel i wiele innych. Nasza oferta obejmuje również serwis pojazdów komunalnych, wywrotek, niskopodwozi oraz żurawi HDS.
Dzięki szerokiemu zakresowi usług, jesteśmy w stanie zdiagnozować i usunąć usterki w każdym z układów w Twoim pojeździe. Nasze doświadczenie oraz dbałość o szczegóły sprawiają, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zleceniom. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług, a my z przyjemnością rozwiążemy każdy problem związany z Twoim pojazdem.