Dambis to firma z ponad 35-letnim doświadczeniem, która oferuje kompleksowe usługi informatyczne oraz wsparcie dla biur i firm. Specjalizujemy się w sprzedaży i serwisie urządzeń biurowych, takich jak drukarki, kserokopiarki, kasy fiskalne oraz... terminale płatnicze. Nasza oferta obejmuje również oprogramowanie dla małych i średnich przedsiębiorstw, w tym systemy operacyjne oraz programy do zdalnej pomocy. Dzięki naszym usługom, klienci mogą skupić się na prowadzeniu swojego biznesu, a my zajmiemy się technicznymi aspektami ich działalności.
W Dambis zapewniamy również kompleksowe usługi w zakresie alarmów i monitoringu. Projektujemy, instalujemy oraz konserwujemy systemy zabezpieczeń, w tym monitoring wizyjny CCTV oraz inteligentne domy. Nasz zespół doświadczonych specjalistów pomoże dobrać odpowiednie rozwiązania do indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na zwiększenie bezpieczeństwa obiektów.
Oferujemy także wynajem kserokopiarek oraz serwis urządzeń biurowych, co pozwala na elastyczne dostosowanie się do potrzeb naszych klientów. Dzięki przystępnym cenom i wysokiej jakości usług, Dambis stał się zaufanym partnerem dla wielu firm w regionie. Nasza oferta obejmuje również środki czyszczące i techniczne, co czyni nas kompleksowym dostawcą dla biur i instytucji.