Firma DERATgroup, działająca na rynku od 1992 roku, oferuje kompleksowe usługi w zakresie ochrony przed szkodnikami. Specjalizujemy się w dezynfekcji, dezynsekcji, deratyzacji, ozonowaniu oraz fumigacji. Nasze działania mają na celu zabezpieczenie
obiektów przed szkodnikami i insektami, a także monitorowanie ich aktywności. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i zastosowaniu nowoczesnych metod, zapewniamy skuteczne rozwiązania w walce z niepożądanymi organizmami.
W ramach naszych usług oferujemy fumigację, która jest jedną z najskuteczniejszych metod zwalczania szkodników w uprawach polowych i magazynach. Deratyzacja polega na zabezpieczeniu obiektów przed gryzoniami poprzez stosowanie odpowiednich środków, takich jak trutki i pułapki. Dezynsekcja to proces zwalczania szkodników sanitarnych, który realizujemy za pomocą różnych metod, w tym chemicznych i biologicznych.
Nasza oferta obejmuje również ozonowanie, które skutecznie dezynfekuje powietrze, eliminując wirusy, bakterie oraz nieprzyjemne zapachy. Ozonowanie jest szczególnie cenione w branży hotelarskiej i gastronomicznej, ale korzystają z niego także osoby prywatne. Współpracując z nami, klienci mogą liczyć na profesjonalne podejście oraz dostosowanie działań do specyfiki obiektu i jego potrzeb.