Gabinet dietetyczny Fantastyczna 8 w Lublinie oferuje kompleksowe podejście do odchudzania, które opiera się na metodzie ISTO. Nasza oferta skierowana jest do osób, które pragną zmienić swoje nawyki żywieniowe i poprawić samopoczucie. Dzięki... wieloletniemu doświadczeniu w dietetyce, treningu i psychologii, pomagamy pacjentom osiągnąć trwałe rezultaty w odchudzaniu. Nasze podejście jest holistyczne, co oznacza, że nie skupiamy się tylko na utracie wagi, ale także na zdrowym stylu życia, który obejmuje zbilansowaną dietę, aktywność fizyczną oraz umiejętność radzenia sobie ze stresem.
W ramach programu ISTO, każdy pacjent otrzymuje indywidualnie dopasowany plan żywieniowy, który uwzględnia jego wiek, płeć, stan zdrowia oraz preferencje żywieniowe. Na pierwszej wizycie przeprowadzamy szczegółowy wywiad zdrowotno-żywieniowy, aby lepiej zrozumieć potrzeby pacjenta. Regularne konsultacje online z dietetykiem, trenerem i psychologiem pozwalają na bieżąco monitorować postępy i dostosowywać plan do zmieniających się potrzeb.
Naszym celem jest nie tylko pomoc w zrzuceniu zbędnych kilogramów, ale także nauczenie pacjentów zdrowego podejścia do jedzenia i aktywności fizycznej. Dzięki temu, nasi klienci nie tylko osiągają wymarzoną sylwetkę, ale także poprawiają jakość swojego życia. Wspieramy naszych pacjentów na każdym etapie ich drogi do zdrowia i lepszego samopoczucia.