Direct IT to firma specjalizująca się w kompleksowej obsłudze informatycznej, oferująca usługi outsourcingu IT w Poznaniu. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres działań, w tym audyty informatyczne, zabezpieczenie danych, systemy kopii zapasowych... oraz zarządzanie infrastrukturą IT. Dzięki naszym doświadczonym specjalistom, jesteśmy w stanie szybko reagować na potrzeby klientów, co pozwala na efektywne rozwiązywanie problemów oraz optymalizację procesów biznesowych.
Bezpieczeństwo IT jest jednym z naszych priorytetów. Oferujemy usługi związane z analizą podatności, testami phishingowymi oraz szkoleniami z zakresu bezpieczeństwa. Nasze systemy DLP oraz zarządzanie ciągłością działania zapewniają, że dane informatyczne są odpowiednio chronione. Współpracujemy z renomowanymi dostawcami oprogramowania, co pozwala nam na dostarczanie nowoczesnych i skutecznych rozwiązań.
W ramach naszych usług oferujemy również budowę i modernizację sieci komputerowych, instalacje systemów kontroli dostępu oraz monitoring wizyjny. Nasze podejście opiera się na bliskiej współpracy z klientami, co pozwala na dostosowanie usług do ich indywidualnych potrzeb. Jesteśmy przekonani, że nasza elastyczność oraz zaangażowanie w każdy projekt przyczyniają się do sukcesu naszych klientów.