DK Nieruchomości to firma działająca na rynku od 1995 roku, specjalizująca się w wynajmie nieruchomości komercyjnych na południu Warszawy. Oferujemy szeroki wachlarz obiektów, w tym budynki biurowe, biurowo-magazynowe oraz lokale usługowe. Nasze... projekty są realizowane od fazy planowania, przez budowę, aż do momentu przekazania powierzchni najemcom. Dzięki nowoczesnym rozwiązaniom technicznym, nasze obiekty zapewniają komfort i bezpieczeństwo użytkowników.
Nasze biurowce, takie jak Taneczna Office Park, są zlokalizowane w dogodnych miejscach, w bezpośrednim sąsiedztwie południowej obwodnicy Warszawy S8/S2 oraz ulicy Puławskiej. Oferują one doskonałą komunikację miejską oraz łatwy dojazd do lotniska. Budynki są wyposażone w nowoczesne systemy techniczne, w tym sieć komputerową, klimatyzację oraz systemy przeciwpożarowe. Dodatkowo, zapewniamy dostępność dla osób niepełnosprawnych, co czyni nasze obiekty przyjaznymi dla wszystkich użytkowników.
W DK Nieruchomości stawiamy na indywidualne podejście do klienta, co pozwala nam na budowanie długotrwałych relacji z najemcami. Nasze obiekty są otoczone zielenią, co sprzyja komfortowi pracy. Oferujemy również możliwość dostosowania wynajmowanej powierzchni do indywidualnych potrzeb najemców, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną.