DLsim to firma specjalizująca się w projektowaniu instalacji elektrycznych i teletechnicznych, która łączy nowoczesne technologie z doświadczeniem w branży. Nasze projekty obejmują zarówno nowe, jak i modernizowane obiekty o kubaturze do 10 000... m². Dzięki zastosowaniu metodologii BIM oraz projektowania parametrycznego, jesteśmy w stanie przewidzieć i wyeliminować potencjalne kolizje instalacji już na etapie projektowania. To podejście pozwala naszym klientom uniknąć kosztownych poprawek na budowie oraz zaoszczędzić czas, co jest kluczowe w dzisiejszym dynamicznym środowisku budowlanym.
W ramach naszych usług oferujemy kompleksowe projektowanie instalacji elektrycznych, w tym projekty budowlane, techniczne i wykonawcze. Nasza praca obejmuje również doradztwo i nadzór techniczny, co zapewnia zgodność z przepisami oraz wymaganiami inwestora. Wspieramy naszych klientów w negocjacjach oraz nadzorujemy realizację inwestycji, co pozwala na pełną kontrolę nad procesem budowlanym. Dodatkowo, wykonujemy pomiary elektryczne oraz audyty instalacji, identyfikując potencjalne zagrożenia i proponując optymalne rozwiązania.
Nasza oferta obejmuje także projektowanie systemów bezpieczeństwa i automatyki budynkowej, co jest szczególnie istotne w obiektach wymagających szczególnej uwagi, takich jak obiekty zabytkowe, medyczne czy przemysłowe. Dzięki współpracy z ekspertami z różnych branż, jesteśmy w stanie dostarczyć kompleksowe rozwiązania, które spełniają najwyższe standardy jakości i bezpieczeństwa.