Nieruchomości Dobry Kąt to biuro nieruchomości z siedzibą w Bytomiu, w dzielnicy Miechowice. Specjalizujemy się w kompleksowej obsłudze sprzedaży oraz wynajmu mieszkań, domów, działek i lokali użytkowych. Nasza oferta obejmuje nie tylko Bytom, ale
także okoliczne miasta, takie jak Piekary Śląskie, Zabrze, Gliwice, Ruda Śląska, Świętochłowice, Chorzów oraz powiat tarnogórski i będziński. Dzięki znajomości lokalnego rynku, jesteśmy w stanie skutecznie doradzić naszym klientom w zakresie przygotowania nieruchomości do sprzedaży oraz ustalania optymalnej ceny.
Wspieramy naszych klientów na każdym etapie transakcji, od wyceny nieruchomości, przez przygotowanie oferty, aż po finalizację umowy u notariusza. Dbamy o profesjonalne zdjęcia oraz atrakcyjne opisy ofert, co pozwala na szeroką promocję w internecie. Nasze doświadczenie pozwala nam skutecznie łączyć sprzedających z osobami poszukującymi nieruchomości, co przekłada się na szybsze finalizowanie transakcji.
Oferujemy również pomoc w zakresie formalności prawnych, takich jak sprawdzanie stanu księgi wieczystej oraz kompletowanie dokumentów. Nieruchomości Dobry Kąt to indywidualne podejście do klienta, bezpieczeństwo transakcji oraz realne wsparcie na każdym etapie współpracy. Zapraszamy do kontaktu, jeśli planujesz sprzedaż lub zakup nieruchomości na terenie Śląska.