Witamy w Gospodarstwie Agroturystycznym Dom w Nieborowie! Nasza agroturystyka, położona na malowniczym skraju Puszczy Bolimowskiej, to prawdziwa oaza spokoju i kontaktu z naturą w samym sercu Mazowsza — pomiędzy Warszawą a Łodzią. Zapraszamy przez... cały rok, byś doświadczył wyjątkowych chwil na mazowieckiej wsi. Dom w Nieborowie to rodzinne gospodarstwo agroturystyczne, stworzone z pasji do natury i chęci dzielenia się tym, co w mazowieckiej wsi najpiękniejsze. Nasze pokoje i apartamenty powstały z myślą o ludziach, którzy chcą odpocząć od zgiełku miasta, spędzić czas w otoczeniu zieleni i poczuć prawdziwy spokój.
Dlaczego warto nas odwiedzić? Położenie na skraju Puszczy Bolimowskiej zapewnia ciszę, świeże powietrze i malownicze widoki. Oferujemy komfortowe pokoje i apartamenty, które są w pełni wyposażone i dostępne przez cały rok. Nasz ośrodek to także idealne miejsce do wspólnego spędzania czasu – mamy ogród, altanę, miejsce na ognisko oraz staw, w którym można łowić ryby. Dodatkowo, jesteśmy przyjaźni zwierzętom, więc możesz przyjechać do nas ze swoim pupilem.
Gospodarstwo Agroturystyczne „Dom w Nieborowie” to doskonała baza wypadowa dla każdego, kto pragnie odkrywać piękno przyrody oraz historię okolicznych miejscowości. Oferujemy magiczny zakątek wypoczynku i noclegu w Nieborowie z doskonałym dojazdem. Zapraszamy do spędzenia wyjątkowych chwil w agroturystyce, która czeka na Ciebie przez cały rok.