Domino Data Sp. z o.o. to firma z ponad 20-letnim doświadczeniem w integracji rozwiązań IT. Nasza oferta obejmuje dostawy sprzętu, oprogramowania oraz kompleksowe usługi IT, w tym budowę, wdrażanie i zarządzanie infrastrukturą IT. Dzięki zespołowi
wysoko wykwalifikowanych specjalistów, jesteśmy w stanie dostarczyć rozwiązania dostosowane do indywidualnych potrzeb naszych klientów.
W ramach naszych usług oferujemy dostawy sprzętu IT, w tym serwery, macierze, urządzenia sieciowe oraz komputery. Dostarczamy również oprogramowanie renomowanych producentów, takich jak Microsoft, Adobe czy Eset. Nasze usługi outsourcingowe obejmują backup, archiwizację oraz projektowanie sieci, co pozwala naszym klientom skupić się na ich podstawowej działalności.
Oferujemy także szkolenia i consulting IT, które są dostosowane do różnych branż, w tym przemysłu, administracji oraz bankowości. Nasze podejście do klienta opiera się na dokładnym zrozumieniu jego potrzeb, co pozwala nam na skuteczne wdrażanie rozwiązań oraz zapewnienie wsparcia na każdym etapie współpracy. Jesteśmy gotowi, aby pomóc w rozwoju Twojego biznesu dzięki nowoczesnym technologiom.
Tekst wygenerowany przez AI