Qura Studio to pracownia reklamy, która łączy pasję, doświadczenie oraz kreatywność. Naszym celem jest zapewnienie, aby Twoja reklama wyróżniała się na tle konkurencji. Oferujemy kompleksowe usługi, które obejmują projektowanie graficzne,
realizację oraz montaż. Zawsze staramy się dostosować naszą ofertę do indywidualnych potrzeb klienta, co pozwala nam na terminowe i rzetelne wykonanie zamówień z wykorzystaniem materiałów najwyższej jakości.
W zakresie druku wielkoformatowego proponujemy druk solwentowy i UV. Możesz zamówić u nas różnorodne produkty, takie jak banery reklamowe, plakaty, naklejki oraz grafiki ścienne, w tym fototapety. Dzięki nowoczesnym ploterom, jesteśmy w stanie wycinać naklejki w dowolnych kształtach. Oferujemy również druk UV na płaskich podłożach, takich jak PCV, plexi czy dibond.
Nasze usługi obejmują także frezowanie CNC, które pozwala na tworzenie unikalnych form w różnych materiałach, takich jak MDF czy sklejka. Dzięki tej technologii możemy realizować litery przestrzenne oraz kasetony reklamowe. Wykonujemy również logotypy, które mogą być montowane bezpośrednio na ścianach lub na stelażach z aluminium.
Oferujemy także montaż reklam, co oznacza, że nie musisz się martwić o instalację. Zajmujemy się montażem bannerów, klejeniem fototapet oraz oklejaniem witryn. Nasze usługi są dostępne głównie na terenie Warszawy i okolic, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną dla lokalnych klientów.