Jesteśmy drukarnią rodzinną, która działa na rynku od ponad 40 lat. Nasza pasja do poligrafii oraz długoletnie doświadczenie pozwoliły nam zdobyć zaufanie wielu klientów. W Drukarni Kokociński oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym wydawanie... książek w różnych oprawach: miękkiej, twardej, broszurowej oraz spiralowanej. Realizujemy zamówienia już od 10 egzemplarzy, co czyni nas idealnym partnerem dla autorów, którzy pragną wydać swoje dzieła w niskich nakładach.
Nasza drukarnia dysponuje nowoczesnym sprzętem, w tym drukarką Canon imagePRESS C9010VP, co pozwala nam na szybkie i efektywne realizowanie zleceń. Oferujemy również usługi introligatorskie, które obejmują wykańczanie i uszlachetnianie druków. Nasz zespół składa się z profesjonalistów, którzy z pasją podchodzą do każdego projektu, zapewniając najwyższą jakość wykonania. Współpracujemy z uznanymi producentami materiałów, co gwarantuje, że nasze produkty są zawsze na najwyższym poziomie.
W Drukarni Kokociński stawiamy na indywidualne podejście do klienta. Każdy projekt omawiamy szczegółowo, aby spełnić oczekiwania naszych klientów. Nasza oferta obejmuje także ekologiczne rozwiązania, które pozwalają na oszczędność zasobów naturalnych. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszych usług, aby wspólnie stworzyć coś wyjątkowego.